Pages Menu
Categories Menu

COR D’ADULTS

gch-1

El Cor d’adults, Grup Coral Horta, actualment està formada per 50 cantaires d’’entre 25 i 80 anys.

El Francesc Pagès és el director musical.

Tant el director musical com la Junta de la secció d’adults, formada per cantaires del Grup Coral Horta s’encarreguen de coordinar i tirar endavant el projecte.

La Junta ens reunim un cop cada mes per a programar els concerts que sorgeixen al llarg del curs i gestionar i coordinar totes les necessitats de la secció d’adults.

Hi ha també caps de corda que s’encarreguen del bon funcionament dels membres de cada corda. Poder recórrer a ells en cas que algun dia no podeu assistir a l’assaig i també per a comunicar-los qualsevol qüestió pel que fa al funcionament de la vostra corda.

La secció d’adults forma part de la Federació Catalana d’Entitats Corals.

Assaigs

Dimarts de 21.30 a 23.15.

Al llarg del curs solem fer un o dos assajos extres de cap de setmana, repartits entre el primer trimestre i el segon o el tercer, en funció de les necessitats del cor.

Durant l’any poden sorgir assajos puntuals en cap de setmana o de manera extraordinària canvis de dia d’assaig depenent del desenvolupament de les diferents activitats que realitzem i de amb qui ho fem.

Concerts

Com a concerts tradicionals i fixes en fem 3 a l’any:

Nadal: el dia de St. Esteve al matí.

Estiu: al final de curs.

Festa Major: durant la setmana de la Festa Major del barri.

També podem fer altres concerts que van sortint durant el curs.

Col·laborem amb altres entitats musicals o culturals.

L’uniforme de concert és:

Per als homes: camisa de coll mao negra, pantalons i sabates negres.

Per a les dones: faldilla, vestit o pantalons i camisa, negres i sabates negres. Més una armilla que forma part de l’uniforme i que podeu adquirir en inscriure-us a la coral, demanant-la als vostres caps de corda.

Coral Horta15

Quota

La quota actual és de 200 € per curs, repartits en tres pagaments domiciliats al compte corrent que ens faciliteu.

Des de la seva fundació la coral d’adults del grup Coral Horta ha fet més de 350 concerts, repartits entre el barri d’Horta, Barcelona, Catalunya i l’estranger.

Del seu repertori destaca: Orfeó de Gluck, Música Montserratina (Motets i responsoris dels Pares Cererols i Casanoves), l’Oratori El Messies de G. F. Haendel, Missa Brevis en Re Major, 6 Notturni i Réquiem de W. A. Mozart, Valsos Amorosos de Brahms, Gloria de Vivaldi i Missa en Re Major de Haydn. La coral treballa des de la Polifonia del Renaixement fins la música contemporània passant per totes les èpoques i estils, així com la música popular d’arreu del món i la tradicional catalana. Ha dut a terme intercanvis corals amb un cor de la ciutat hongaresa de Széged, un cor de la ciutat suïssa de Lichtensteig, un cor de la ciutat italiana de Roma, amb la coral La Paz de Pastrana (Guadalajara) i amb el Cor d’Esporles de Mallorca. I enguany està realitzant un intercanvi amb el Cor Vocanti de Bayonne.

Ha participat en vàries edicions del Cicle de concerts del Maig Coral al Barcelonès i a altres cicles corals i activitats organitzades al Districte Horta-Guinardó.

El director actual és el Francesc Pagès, que s’ha fet càrrec de la coral des del setembre del 2012. La coral ha estat dirigida també per Pau Jorquera, Albert Santiago, Oscar Salvador, Xavier Folch, Jordi Folch, Toni Jorquera i Cloti Miró.